Conditii retur

Aveti posibilitatea de a returna un produs in termen de 14 de zile calendaristice de la data livarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014.
In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de catre dumneavoastra. In acest sens, va sugeram trimiterea produselor  prin intermediul unei firme de curierat. NU Ridicam colete de la POSTA ROMANA ! Nu ridicam coletele cu ramburs sau cu plata transportului directionata catre firma noastra!

Taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre dumneavoastra , nu vor fi restituite.

Produsele trimise pentru schimb sau pentru restituirea sumei de bani, trebuie sa fie receptionate si verificate de noi in primul rand, si in cel mai scurt timp veti fi contactati pentru confirmarea returului.

Produsul NEFOLOSIT trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat (sa trimiteti produsul in ambalajul original, cu etichetele intacte). Produsele nu trebuie sa prezinte urme de folosire.

Conform articolului 16, litera e din OUG34/2014, produsele cosmetice sau pentru uz personal folosite / testate nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena.

Nu se returneaza: produsele de ingrijire personala (creme, lotiuni, balsamuri, uleiuri, unturi, serumuri), din categoriile ingrijirea tenului, corpului, parului sau cadouri (produsele de ingrijire personala).

Pentru retururi partiale de comenzi, daca valoarea produselor ramase in comanda nu respecta conditiile ofertei/promotiei referitoare la transportul gratuit, mai precis valoarea lor cumulata nu mai depaseste 300 lei sau suma prevazuta in promotie,  vom rambursa valoarea produselor returnate mai putin costul unui transport aferent produselor pastrate (produsele pastrate ne incadrandu-se pentru transport gratuit).

Puteti alege sa primiti contravaloarea produselor direct in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a renunta la produs (in conformitate cu art. 11 OUG 34/2014 modificata).