Despre noi

Produsele ce stau pe rafturile magazinului nostru virtual au fost concepute pentru a-si aduce aportul la starea noastra de bine si de confort. La baza produselor noastre stau uleiuri si unturi vegetale obtinute din fructe exotice, uleiuri esentiale extrase din plante medicinale sau aromatice, culorile calde ale sapunurilor vin de la pudre din plante, produsele de ingrijire sunt bogate in active si vitamine cosmetice de origine vegetala.
 
Natura, prin proprietatile benefice ale plantelor ne pune la dispozitie tot ceea ce avem nevoie pentru a fi sanatosi si plini de viata. Corpul nostru nu este hranit doar din interior, ci si de la exterior. Dupa cum se stie, pielea este cel mai mare organ al corpului uman, un organ viu, prin care o parte de ceea ce punem pe el, este absorbit la interior. Retetele sunt astfel gandite pentru a aduce un maxim de beneficii pielii.
 
Pentru a avea produse de calitate am incheiat parteneriate cu firme de specialitate din UE. Avem garantia acestora ca nici unul din ingredientele folosite la realizarea produselor Aimea nu sunt testate pe animale. Deoarece credem in durabilitatea resurselor si protejarea mediului, am ales sa nu folosim ulei de palmier in produsele noastre. Consideream ca odata cu alegerea facuta de noi si voi, cei care alegeti sa ne folositi produsele, faceti aceeasi alegere, aceea de-a proteja mediul. De ce nu folosim ulei de palmier? Datorita exploatarii excesive a culturilor de palmier, s-au produs dezastre ecologice in zonele respective, iar o parte din animale au de suferit sau sunt pe cale de disparitie. Astfel un produs natural nu trebuie sa stea la baza unui dezastru ecologic. Tot din respect pentru mediu, am ales sa ambalam sapunurile in hartie. Recipientele sunt din sticla, iar cele din plastic sunt reciclabile, refolosibile si nu contin flatanti si bisfenol.
 
Va multumim ca ati ales sa ne vizitati si sa incercati o parte din bunatatea pe care natura ne-o pune la dispozitie!
Cu drag!