Termene si Conditii

Termeni de utilizare


Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.sapunuri-cosmetice.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a acestui site web, care este detinut si administrat de SC AIMEA HANDMADE BOUTIQUE SRL, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.
Administratorii acestui site isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara niciun preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.

Copyright


Continutul acestui site, informatiile si fotografiile, apartin exclusiv SC AIMEA HANDMADE BOUTIQUE SRL, fiind protejate de Legea dreptului de autor. Copierea, distribuirea sau folosirea acestora fara acordul nostru prealabil se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Confidentialitate


Datele si informatiile personale oferite la inregistrarea sau plasarea unei comenzi pe acest site sunt confidentiale, fiind exclusa transmiterea acestora catre terti.
Informatiile furnizate pot fi folosite pentru transmiterea diverselor anunturi referitoare la site-ul nostru, noutati, promotii, oferte etc. Daca nu doriti sa primiti aceste notificari, te rugam sa ne anunti printr-un e-mail.
Pentru asigurarea unei livrari corespunzatoare a comenzii, este responsabilitatea clientului, sa ofere informatii corecte, complete si actuale.
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, server-ul, email-urile expediate nu contin virusi sau alte elemente care pot dauna calculatorului dumneavoastra.

Pret


Preturile afisate in cadrul site-ului www.sapunuri-cosmetice.ro sunt in RON si nu contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesarii paginii unde acestea sunt afisate, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare. Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.sapunuri-cosmetice.ro va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate.

 

Retur produse


Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor si conditiilor de mai jos. In toate situatiile costurile de returnare sunt suportate de client. Clientii www.sapunuri-cosmetice.ro pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care v-a fost livrat, avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit. In maxim 30 de zile de la data returnarii, iti vom inapoia contravaloarea comenzii. In cazul in care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comanda va fi procesata si expediata in maxim 72 de ore de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret vor fi returnate in maxim 30 de zile de la data returnarii produselor comandate. In toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

 

Limitari


Produsele AIMEABOUTIQUE sunt exclusiv pentru uz extern. Nu ne asumam responsabilitatea pentru folosirea lor necorespunzatoare, neatentiei in utilizare, nerespectarii recomandarilor de folosire si pastrare.
SC AIMEA HANDMADE BOUTIQUE SRL incearca, in cadrul site-ului, sa ofere clientilor sai o descriere cat mai detaliata asupra produselor sale, insa nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.sapun-cosmetice.ro este completa sau total lipsita de erori. De asemenea SC AIMEA HANDMADE BOUTIQUE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului. Informatii, comunicari
Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e-mail contact@sapunuri-cosmetice.ro atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.
In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.