Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.
Coşul tău este gol!

Cum comand?

Cautarea produselor

Produsele sunt grupate pe categorii, iar cu ajutorul butonului de cautare puteti accesa direct produsul dorit.

Adaugarea in cos

Dupa ce ati gasit produsul pe care doriti sa-l achizitionati, selectati cantitatea dorita si apasati butonul ”Adauga in cos”. Produsul adaugat se vede in cosul de cumparaturi din partea de sus.

Editarea comenzii

Pentru a edita comanda, trebuie sa apasati pe butonul "Cosul de cumparaturi" aflat in partea de sus. Aici aveti posibilitatea sa schimbati cantitatea, sa stergeti produsele si sa adaugati altele noi. Daca modificati cantitatile din cos, apasati "Actualizare". Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasati butonul Continua cumparaturile. Daca sunteti sigur ca ati ales toate produsele in cantitatile dorite, apasati ”Comanda” pentru a fi transferat catre formularul cu datele de livrare.

Finalizarea comenzii

Va recomandam sa va inregistrati pe site-ul nostru cu un cont de membru, astfel economisiti timpul la urmatoarele comenzi. Clientii inregistrati pe site-ul nostru nu vor mai trebui sa completeze datele de contact, adresa de livrare si de facturare, deoarece acestea vor aparea automat. In cazul in care inca nu sunteti inregistrati pe site-ul nostru, completati datele necesare livrarii coletului. De asemenea, in cazul in care aveti observatii legate de livrarea coletului va rugam sa completati campul "Observatii". Dupa ce v-ati asigurat ca ati adaugat toate produsele dorite, apasati butonul "Plaseaza comanda".