• Ulei de cocos

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai utilizate uleiuri in cosmetica. Se utilizeaza pentru ingrijrea pielii si a parului.
Este o solutie sigura pentru a preveni uscarea si exfolierea pielii, ofera fermitate. Este folosit cu succes si in diferite probleme ale pielii inclusiv psoriazis, dermatita, eczeme si alte infectii.

Se poate folosi si pentru pielea copiilor, inlocuind cu succes uleiul de masaj sau cremele dupa baie.

Uleiul este ambalat in recipient de plastic.

Se aplica pe pielea curata, usor umeda.
Se poate aplica si pe par, ca si masca.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Ulei de cocos

  • Cod produs: 200 ml
  • Disponibilitate: 6
  • 10,90 LEI