• Catina, galbenele, musetel

Săpun este realizat cu ingrediente naturale, precum untul de shea, untul de cacao, untul de mango și uleiul de măsline, care îi conferă proprietăți hidratante și hrănitoare pentru piele. De asemenea, este adăugat uleiul de ricin, care ajută la producerea de spumă și la curățarea în profunzime a pielii.

Extractul de flori de galbenele și de mușețel sunt adăugate pentru proprietățile lor antiinflamatorii și calmante asupra pielii, în timp ce uleiul de catină este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și antiîmbătrânire. Acest săpun este fără parfumant sau ulei esențial, ceea ce îl face o alegere bună pentru persoanele cu piele sensibilă sau alergii la parfumuri.

Uleiul de cătină este obținut prin presarea fructelor de cătină. Are o culoare portocalie intensă și un miros specific și puternic, ușor acrișor. Uleiul de cătină este bogat în vitamina C, E, carotenoide și acizi grași esențiali, fiind utilizat în industria cosmetică pentru proprietățile sale hidratante, regenerante și antiîmbătrânire. Este adesea inclus în creme, loțiuni și alte produse cosmetice pentru îngrijirea pielii, în special a pielii mature sau uscate, fiind apreciat pentru efectul său de hidratare și regenerare a pielii. De asemenea, uleiul de cătină este folosit și în produsele pentru îngrijirea părului, având proprietăți benefice pentru scalp și firul de păr.

Uleiul de galbenele este obținut prin macerarea florilor de galbenele în uleiul masline. Are o culoare galbenă și un miros delicat, floral și dulceag. Uleiul de galbenele este cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii, calmante și regenerante pentru piele, fiind utilizat în industria cosmetică pentru îngrijirea pielii uscate, sensibile sau iritate. Este adesea inclus în creme, loțiuni, balsamuri și alte produse cosmetice, în special cele destinate îngrijirii pielii delicate a bebelușilor sau persoanelor cu pielea sensibilă.

Uleiul de mușețel este obținut prin macerarea florilor de mușețel în uleiul masline.  Are o culoare galben-pal și un miros delicat, dulceag și floral. Uleiul de mușețel este cunoscut pentru proprietățile sale calmante, antiinflamatorii și antiseptice și este utilizat în industria cosmetică pentru îngrijirea pielii sensibile, inflamate sau iritate. Este adesea inclus în creme, loțiuni, săpunuri și alte produse cosmetice destinate îngrijirii pielii delicate, fiind apreciat și pentru efectul său de calmare a senzațiilor de disconfort sau de mâncărime a pielii.

Uleiul de morcov este un ulei vegetal extras din semințele plantei de morcov, cunoscută științific sub numele de Daucus carota. Acest ulei este bogat în vitamina A și beta-caroten, ceea ce îi conferă proprietăți antioxidante și antiinflamatorii puternice. Uleiul de morcov este de asemenea bogat în vitaminele E și C, și conține acizi grași esențiali, precum acidul linoleic. Datorită proprietăților sale hidratante, uleiul de morcov este adesea folosit în produsele de îngrijire a pielii, în special în cele destinate tenului uscat și deshidratat. De asemenea, acest ulei este folosit în produsele de îngrijire a părului pentru a ajuta la hidratarea și hrănirea firului de păr.

Ingredientein ordine descrescatoare: uleiuri si unturi saponificate de: masline, galbenle, musetel, shea,  cocos, cacao, morcov si mango; ulei de catina, pudra de orez.

Sapunul este fabricat in România, din ingrediente 100% naturale, vegatale si vegane. Din respect pentru natura, am ales ca in produsele pe care le manufacturam, sa nu folosim ulei de palmier. Exploatarea excesiva a palmierului, a dus la dezastre ecologice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Catina, galbenele, musetel

  • Cod produs: patrat
  • Disponibilitate: 6
  • 15,90 LEI


Etichete: catina, galbenele, musetel