• Baza si top coat unghii - 85% ingrediente naturale

Mainile si unghiile sunt cartea noastra de vizita, atat la prima intalnire, cat si in fiecare zi. Asa ca ne dorim maini hidratate, unghii sanatoase si ingrijite.

Lacul de unghii este un produs VEGAN, NATURAL si FARA CHIMICALE nocive. Este protector si hidratant cu unghiile. Se poate folosi ca lac, baza sau top coat pentru oja.

Lacul de unghii are o baza naturala, din sursa bio. Aceasta baza este formulata de agro-solventi de origine vegetala, derivati de cartofi, yuca, grau si porumb, care inlocuiesc solventii derivati din produse conventionale. „Agro-solventi“ sunt solventi naturali obtinuti din cereale sau tuberculi prin fermentarea alcoolului și zaharului, care, prin metode chimice bio sunt transformate in solventi originici, 100% naturali.

Pe langa baza naturala, de origine vegetala, lacul, contine provitamina B5 si vitamina E, ce ofera un plus de hidratare, rezistenta si protectie unghiilor.

Lacul de unghii NU contine componente cunoscute pentru efectele lor nocive asupra sanatatii si mediului, si care sunt folosite in cosmeticele conventionale:

- este formulat fara  benzophenone - in Suedia folosirea acestui ingredient in cosmetice este interzisa. In cantitatea mare si folosit in exces poate fi toxic si daunator pt organism.

- este formulat fara otocrilena - are restrictii de folosire si are grad mare de absorbtie in organism.

- este formulat fara toluen - este nociv pentru organism, daca se inhaleaza.

este formulat fara formaldehida si rasina de formaldehida - sunt extrem de toxice pentru sistemul imunitar, sistemul nervos si mai este si un cancerigen major

- este formulat fara ftalati - ftalatii sunt incorporati ca agenti de fixare pentru a mari puterea de penetrare a produselor in piele sau pentru a impiedica craparea lacurilor. Astfel, ei sunt utilizati in parfumuri, geluri de par si lacuri de unghii. Numeroase studii au demonstrat toxicitatea ftalatilor in special asupra femeilor gravide si a sistemului reproducator masculin 

- este formulat fara camfor sintetic - este iritant si toxic. A nu se confunda cu uleiul esential de camfor sau RAVINTSARA sau camforul de Madagascar.

- este formulat fara rasini de colofoniu - acest ingredient reprezinta un alergen pentru sistemul respirator si potential alergen pentru sistemul imunitar.

- este formulat fara xilen

este formulat fara stiren

- este formulat fara nichel

- este formulat fara paraben

- este formulat fara fenoxietanol

Ambalaj de sticla!

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Baza si top coat unghii - 85% ingrediente naturale

  • Cod produs: 6 ml
  • Disponibilitate: 7
  • 15,00 LEI


Opţiuni disponibile


Etichete: unghii, maini